Gedetailleerde briefpost Track en Trace

Weet altijd waar uw brieven zijn

Pingen biedt gedetailleerde traceerinformatie voor elke brief. Dankzij het gemakkelijk te begrijpen Track en Trace bent u altijd op de hoogte van de status en de locatie van uw brieven.

Schrijf u gratis in
Track en Trace DHL
Brief Controlecentrumentrum

Alles in één oogopslag

In Pingen staan alle brieven op één plaats, met hun status duidelijk zichtbaar. Zo ziet u meteen welke brieven nog in de wacht staan, welke brieven momenteel verwerkt worden, en welke brieven al verstuurd zijn. Als brieven door de post als onbestelbaar worden gemeld, zijn deze ook duidelijk zichtbaar in het overzicht.

Brief Controlecentrumentrum
Gedetailleerde Track en Trace
Gedetailleerde Track en Trace

Stap voor stap Track en Trace

Met de functie Track en Trace kunt u elke brief in real time volgen, van de indiening bij Pingen, via het drukken tot de overhandiging aan de post. Zo weet u altijd waar uw brieven zijn.

Gedetailleerde Track en Trace

Waarom is het volgen van brieven belangrijk?

Brief Controlecentrumentrum

Volledige transparantie

Met de gedetailleerde briefpost track en trace kan elke verwerkingsstap in real time gevolgd worden. Op die manier biedt Pingen volledige transparantie wat betreft uw brieven.

Onbestelbare brieven opsporen

Onbestelbare brieven opsporen

Indien brieven niet door de post bezorgd konden worden, wordt dat ook zichtbaar in de briefpost track en trace, samen met alle relevante informatie over de postretour.

Stap voor stap Track en Trace

Zien wanneer actie vereist is

Brieven krijgen bij elke verwerkingsstap een bepaalde status. Als uw actie vereist is, ziet u dat onmiddellijk aan de hand van de status.

Online Brieven Service met briefpost track en trace

Verstuur brieven online en verlies ze nooit uit het oog dankzij de gedetailleerde briefpost track en trace - Zonder minimumhoeveelheden of instelkosten!

Meld u nu gratis aan