Documentvalidatie

Onbestelbare brieven verminderen

Om een vlotte bezorging te garanderen, worden alle documenten automatisch gevalideerd volgens de postvereisten. Eventuele problemen kunnen direct in Pingen worden gecorrigeerd.

Schrijf u gratis in
Documenten online corrigerenenvelopebackgroundaddress
Postvalidatie

Corrigeer problemen direct in Pingen

Pingen valideert automatisch documenten om er zeker van te zijn dat ze voldoen aan alle druk- en postvereisten. Als er problemen zijn, zoals inhoud in niet-afdrukbare zones of een onjuiste adrespositie, dan worden die problemen onmiddellijk in Pingen gedetecteerd en gevisualiseerd. Zo vermijdt u dat u ongeschikte documenten verstuurt en vermindert u uw onbestelbare brieven!

Validatie voor postcompatibiliteitPostvalidatie
Corrigeer brieven onlineEenvoudige Probleemoplossing
Eenvoudige Probleemoplossing

Corrigeer problemen direct in Pingen

Na indiening controleert Pingen automatisch de adressen en de niet-afdrukbare zones van de documenten. Als het adres onvolledig is of verkeerd geplaatst, kan dit direct in Pingen gecorrigeerd worden. Documenten met inhoud in de niet-afdrukbare zones kunnen ook direct tijdens het verzendingsproces gecorrigeerd worden. Op die manier kunt u uw werklast drastisch verminderen en perfecte brieven versturen!

Met Pingen wordt brieven versturen een fluitje van een cent!

Verstuur perfecte brieven dankzij volledig geautomatiseerde processen en verminder de tijd en moeite die met het versturen van briefpost gemoeid zijn drastisch.

Nu gratis registreren