Verstuur mailmerge-brieven per post

Het verzenden van mailmerge-brieven per post kost veel tijd en middelen. Met Pingen dient u uw mailmerge-brieven simpelweg online in en laat u ze als fysieke brief afleveren via de plaatselijke post en DHL!

Schrijf u gratis in
Verstuur mailmerge-brieven per postMailmerge-brieven via OneDrive versturen
Hoe maak ik een mailmerge-brief?
good to know

Hoe maak ik een mailmerge-brief?

De handigste en snelste manier is de gratis mailmerge brief generator. Upload simpelweg de brief én de lijst met ontvangers en de mailmerge brief wordt automatisch gegenereerd. Je kunt de mailmerge brief ook eenvoudig opstellen in de software die jij gebruikt. Hoe je dit het makkelijkst kunt doen, vind je in onze instructies voor mailmerge brieven voor Microsoft Word, Indesign, Apple Pages of Google Docs.

Hoe verstuur ik een mailmerge-brief per post?

Met Pingen wordt het versturen van een mailmerge brief als briefpost volledig geautomatiseerd. Direct via de mailmerge brief generator, vanuit Microsoft Word of handmatig als PDF via de Pingen app. Mailmerge brieven kunnen flexibel en met minimale inspanning via Pingen worden verzonden. Daarna wordt je mailmerge brief door Pingen professioneel afgedrukt, verpakt en per post bezorgd.

Verzend mailmerge-brieven per post online

Bespaar tijd en middelen

Bespaar tijd en middelen

Dankzij volledig geautomatiseerde processen worden mailmerge-brieven binnen een mum van tijd via de post verstuurd.

Geen minimumhoeveelheden

Geen minimumhoeveelheden

Pingen vereist geen minimumvolumes en is geschikt voor kleine en grote briefzendingen.

Aantrekkelijke volumekortingen

Aantrekkelijke volumekortingen

Vanaf 5000 brieven per maand biedt Pingen extra kortingen en individuele prijzen.

Betaal per brief

Betaal per brief

Pingen biedt transparante prijzen, zodat je alleen betaalt voor wat je verstuurt.

Verzend mailmerge-brieven als PDF en laat ze in de brievenbus bezorgen

Het versturen van mailmerge-brieven is nog nooit zo eenvoudig geweest! Stuur ze simpelweg als PDF en laat Pingen ze afdrukken en wereldwijd afleveren via de plaatselijke post en DHL!

Automatische PDF-splitsing voor mailmerge-brieven

Upload je PDF en laat ons het werk doen. Onze geautomatiseerde splitsing verdeelt grote mail merge PDF's moeiteloos in afzonderlijke brieven, op basis van pagina's of jouw eigen aangepaste afscheiding. Geen handmatige splitsing nodig, waardoor mail merge verwerking eenvoudiger wordt dan ooit.

Automatische PDF-splitsing voor mailmerge-brieven
Automatische briefverwerkingAutomatisch mailmerge-brieven afdrukken

Professioneel afdrukken in hoge kwaliteit

Om ervoor te zorgen dat uw mailmerge-brieven de gewenste aandacht trekken, worden ze automatisch afgedrukt op papier van hoge kwaliteit in professionele drukkerijen. Pingen biedt afdrukken in kleur of grijstinten, hetzij op één zijde (simplex) of op beide zijden (duplex). U kunt ook gemakkelijk de snelheid en de kosten van de bezorging regelen via verschillende posttarieven.

Volg de verzending van mailmerge brieven in real-time

Met behulp van het batchoverzicht in de Pingen app kunnen mailmerge brieven in groepen worden beheerd en kan elke briefafzonderlijk worden gevolgd. Je kunt in één oogopslag zien welke brieven worden verwerkt, al zijn verzonden of onbestelbaar zijn. Met gedetailleerde statistieken over de adreskwaliteit en de landen van bestemming kun je je mailmerge verzending tot in detail inzien en aanpassen.

Briefcontrolecentrum
Verzendstatistieken

Bewaak en optimaliseer uw adreskwaliteit

Pingen biedt inzichtelijke statistieken over de bezorgkwaliteit van uw mailmerge-brieven. Zodra een brief niet op het adres van de ontvanger afgeleverd kon worden, wordt de brief in de app als onbestelbaar gemarkeerd en in de verzendkwaliteit meegerekend. Op die manier kunt u de kwaliteit van uw adressen controleren en indien nodig ingrijpen.

Meer over Verzendstatistieken
Leer meer
Succesvolle bedrijven vertrouwen op Pingen

Verzend mailmerge-brieven online

Registreer u gratis en verstuur uw mailmerge-brieven als fysieke post met enkele klikken!

Verzend mailmerge-brieven per post