Online verzendservice: Uw virtuele postkantoor

Gebruik de online verzendservice van Pingen om al uw postcommunicatie online af te handelen. Dien uw documenten online in voor verzending, traceer elke verwerkingsstap en beheer uw zakelijke post digitaal op één plek.

Schrijf u gratis in
Succesvolle bedrijven vertrouwen op Pingen

Verminder uw moeite bij briefverzending met 90%

Met de online verzendservice van Pingen uploadt u uw documenten eenvoudig als PDF en verzendt ze met één klik. Pingen transformeert uw digitale documenten in hoogwaardige fysieke brieven en zorgt voor een betrouwbare bezorging, via DHL.

Klassieke postverzending:

Documenten afdrukken

Documenten verpakken

Brieven frankeren

Brieven naar het postkantoor brengen

Brieven verzenden

Online verzendservice:

Documenten uploaden als PDF

Brieven verzenden

Meer controle over je postverzending

De service van Pingen combineert al uw postprocessen op één centrale plaats. Voeg eenvoudig meer gebruikers toe en coördineer samen de bezorging van uw post.

Post online beheren

In Pingen ziet u in één oogopslag welke documenten nog op verzending wachten, al verzonden zijn of niet afgeleverd konden worden. Dit zorgt voor een efficiënt beheer van uw verzending.

Gedetailleerde track en trace

Na het verzenden biedt Pingen de mogelijkheid om elke stap van de verwerking in detail te volgen. Zo bent u altijd op de hoogte en houdt u volledige controle over uw postverzending.

Digitale retourverwerking

Als een brief niet afgeleverd kan worden, wordt deze gemarkeerd in de brievenlijst. Daarnaast ontvangt u per e-mail bericht over retourzendingen, zodat u altijd op de hoogte blijft.

Gedetailleerde verzendstatistieken

Pingen voert een analyse uit van uw bezorgpercentage om u waardevolle informatie te geven over de kwaliteit van uw adresgegevens. Zo kunt u uw postprocessen blijvend optimaliseren.

Voor alle soorten zakelijke post

Of het nu gaat om facturen, reclamebrieven, contracten of KYC-controles (Know your Customer) - de online verzendservice van Pingen vereenvoudigt de verwerking van alle soorten zakelijke post en doet dit met maximale efficiëntie.

Factuurverzending

Dropdown

Fysieke facturen worden vaak als belangrijker gezien en sneller betaald. Pingen maakt het versturen van facturen efficiënt en moeiteloos, zodat u het betalingsproces kunt versnellen en klantrelaties kunt verbeteren.

Naar de factuurverzending
Leer meer
Factuurverzending

Mailmerge briefverzending

Dropdown

Om te voorkomen dat uw nieuwsbrieven verloren gaan in een overvolle e-mail inbox, kunt u uw klanten betrouwbaar bereiken met een mailmerge-brief. Met Pingen heeft u de mogelijkheid om gepersonaliseerde mailmerge-brieven te versturen die uw klantenbinding versterken en uw boodschap gericht overbrengt.

Naar de mailmerge briefverzending
Leer meer
Mailmerge briefverzending

Bulkmailing

Dropdown

Of u nu een aantal of duizenden zendingen verstuurt, de krachtige processen van Pingen kunnen gemakkelijk tot 30 000 zendingen per uur verwerken. Dit maakt de efficiënte online verzendservice ideaal voor grotere verzendbehoeften.

Naar bulkmailing
Leer meer
FactuurverzendingFactuurverzendingFactuurverzending
Factuurverzending
Mailmerge briefverzending
BulkmailingBulkmailingBulkmailingBulkmailing

Krachtige brief-API voor integrators en softwareaanbieders

Pingen biedt een flexibele en schaalbare post API die uw software eenvoudig uitbreidt met automatische postverzending. Dankzij de meegeleverde software development kits (SDK's) kan de integratie in slechts enkele minuten worden geïmplementeerd.

Naar de post-API
Leer meer
Online verzendservice API
Gratis toegang tot de API

Pingen streeft ernaar om processen efficiënt en geautomatiseerd te maken. Daarom krijgt u gratis toegang tot de API van Pingen.

Extra inkomsten

Bied de online verzendservice ook aan in uw software en gebruik de potentie van Pingen om eenvoudig extra inkomsten te genereren.

Automatische validatie

Pingen controleert uw documenten automatisch op postvereisten. Problemen kunnen direct via de API worden opgelost.

Sandbox / staging-omgeving

Met de Sandbox-omgeving van Pingen kunt u alle functies simpel verkennen zonder daadwerkelijk documenten te verzenden.

Veelgestelde vragen

Klaar om the beginnen? Meld u gratis aan

Vergeet vervelende handmatige processen en bespaar tijd en middelen. Meld u nu gratis aan bij Pingen en profiteer van geautomatiseerde postverzending.

Schrijf u gratis in